Άμστερνταμ

Αεροπορικώς, 5 ημέρες

Άμστερνταμ-Χάγη-Ρότερνταμ-Ντέλφ-Κάτω Χώρες-Ολλανδία

ΑΠΟ 479 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ​ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ– ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση με απευθείας πτήση για το Άμστερνταμ. Άφιξη στο αεροδρόμιο Schiphol και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα, χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Μπορείτε να απολαύσετε προαιρετικά μία κρουαζιέρα στα όμορφα κανάλια της πόλης. Τα πλοιάρια αυτά, που αποτελούν μέρος της αστικής συγκοινωνίας, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να διασχίσετε τα κανάλια και να γνωρίσετε και να φωτογραφίσετε τα πλοιάρια-κατοικίες που βρίσκονται στις όχθες. Αξίζει ακόμη να δείτε τους πάγκους με τους πλανόδιους ανθοπώλες που πουλάνε τουλίπες από το Άμστερνταμ, την αγορά λουλουδιών Σίγκελ, τα φωτισμένα κανάλια, τα αμέτρητα ποδήλατα και να απολαύσετε τις λατέρνες που γεμίζουν με μουσική τους δρόμους. 
2η ημέρα ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ- ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ
Πρωινό και σήμερα θα περιηγηθούμε στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας, που επιπλέει στη θάλασσα. Το σκηνικό της πόλης συνθέτει την εικόνα ενός τεράστιου υπαίθριου μουσείου που με την πολυπολιτισμικότητα των κατοίκων της και την ποικιλία των γεύσεων που προσφέρουν τα εστιατόρια της, την έχουν καταστήσει μια από τις γνωστότερες και ωραιότερες μητροπόλεις της Ευρώπης. Θα ξεκινήσουμε με μια πανοραμική περιήγηση από το ιστορικό κέντρο, το οποίο οριοθετείται από τρία ημικυκλικά τεχνητά κανάλια, οι όχθες των οποίων ενώνονται με 400 μικρές και μεγαλύτερες γέφυρες, για να δούμε μεταξύ άλλων τον παραδοσιακό μύλο του Ρέμπραντ, το εντυπωσιακό στάδιο «Αρένα», το Βασιλικό μουσείο Rijksmuseum, το οποίο είναι σ’ ένα γοτθικό παλάτι του 1885 και φιλοξενεί τα πιο γνωστά έργα ζωγραφικής της χώρας. Μη ξεχνάμε πως οι Ρέμπραντ, Βερμέερ, Φρανς Χαλς, ο τραγικός ζωγράφος του 19ου αιώνα και υστερότερος μάγος της οραματικής ζωγραφικής Πιέτ Μοντριάν, ήταν όλα παιδιά της Ολλανδίας. Θα συνεχίσουμε με τη πανύψηλη Δυτική εκκλησία, το μοναδικό παλάτι του Βασιλιά και τα υπόλοιπα ενδιαφέροντα αξιοθέατα του κέντρου. Το απόγευμα στον ελεύθερο χρόνο σας, απολαύστε έναν καφέ στα περίφημα Brown Café και δοκιμάστε, μεταξύ άλλων, ψητό ψωμί από το Σουρινάμ, αγοράστε παλιές μάσκες από την Ιάβα και υφάσματα στον αργαλειό από το Μαρόκο. Επίσης μπορείτε να απολαύσετε μια κρουαζιέρα στα πανέμορφα κανάλια της πόλης.
3η ημέρα ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ- ΧΑΓΗ- ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ- ΝΤΕΛΦΤ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ)
Ημέρα ελεύθερη. Για όσους επιθυμούν, υπάρχει δυνατότητα προαιρετικής εκδρομής στο Ρότερνταμ, τη Χάγη και το Ντελφτ. Γιά όσους επιθυμούν να συμμετέχουν, το πρωί θα γίνει αναχώρηση για το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι της Ευρώπης και το δεύτερο παγκοσμίως, το Ρότερνταμ. Θα θαυμάσουμε τους τεράστιους ουρανοξύστες, τα μοντέρνα και ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής αξίας οικοδομήματα και τις εντυπωσιακές γέφυρες Willem και Erasmus. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς τη μεσαιωνική πόλη Ντελφτ, που αποτελεί την πρώτη πρωτεύουσα του Ολλανδικού κράτους, μια πόλη με πανέμορφο ιστορικό κέντρο και μεγαλοπρεπείς Βασιλικούς ναούς. Σε μικρή απόσταση βρίσκεται η Χάγη, έδρα του Διεθνούς Δικαστηρίου και του Ολλανδικού Κοινοβουλίου, με το περίφημο «Παλάτι της Ειρήνης» και κτίρια μοναδικής αξίας, που στεγάζουν Υπουργεία και Πρεσβείες. Εκεί κοντά βρίσκεται η μεγαλύτερη και πλέον κοσμική παραλία της Ολλανδίας, η Scheveningen. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.deserunt mollit anim id est laborum.
4η ημέρα ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ- ΨΑΡΟΧΩΡΩΡΙΑ ΜΑΡΚΕΝ ΚΑΙ ΒΟΛΕΝΤΑΜ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ)
Μετά το πρωινό και για όσους επιθυμούν θα αναχωρήσουμε για τα γνωστά ψαράδικα χωριά Marken και Volendam, που έχουν διατηρήσει τον παραδοσιακό τους χαρακτήρα και βρίσκονται στις όχθες της άλλοτε λιμνοθάλασσας Zuiderzee. Θα κάνουμε βόλτα στα στενά σοκάκια του ομώνυμου χωριού, όπως και στο γραφικό λιμανάκι του Volendam. Κατά τη διάρκεια της εκδρομής, θα επισκεφθούμε ένα μύλο και ένα παραδοσιακό τυροκομείο, όπου θα μας εξηγήσουν πώς φτιάχνονται τα τυριά και, στη συνέχεια, θα έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε τις γεύσεις τους. Το απόγευμα, επιστροφή στο Άμστερνταμ. Το βράδυ σας προτείνουμε να κάνετε μια βόλτα στα περίφημα κόκκινα φανάρια.
5η ημέρα ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πρόγευμα και μεταφορά στο αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ για την απευθείας πτήση της επιστροφής μας στη Θεσσαλονίκη. Άφιξη το μεσημέρι, με τις καλύτερες εντυπώσεις.
 
Περιλαμβάνονται:
  • Αεροπορικά εισιτήρια απευθείας πτήσεις με την Transavia
  • Όλες τις μεταφορές με πολυτελή λεωφορεία όπως αναφέρονται στα αναλυτικά μας προγράμματα
  • 4 διανυκτερεύσεις σε 4* ξενοδοχείο με πρωινό    
  • Τις ξεναγήσεις και περιηγήσεις που αναλύονται στα προγράμματα των εκδρομών μας
  • Έμπειρο αρχηγό συνοδό του γραφείου μας κατά τη διάρκεια της εκδρομής
  • Χειραπόσκευή 10 κιλών 
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ατυχημάτων όπως αναλύονται στην ασφαλιστική κάλυψη
  • ΦΠΑ
 
Δεν περιλαμβάνονται:
 
  • Φόρους αεροδρομίων 145€
  • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων
  • Προαιρετικές εκδρομές και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προτεινόμενο
  • Χαγη- Ροτερνταμ- Ντελφ: 70€ και Ψαροχώρια Μάρκεν & Βόλενταμ: 50€
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων
  • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στο έντυπο ή στον τιμοκατάλογο

Σημειώσεις:
Ατομικό πακέτο -60€ κατά άτομο (αεροπορικό εισιτήριο/ ξενοδοχείο/μεταφορά από-προς αεροδρόμιο)